loading

TURVALLISTA MUKAVUUTTA.

Haluat parasta perheellesi, ja me haluamme sinun parastasi. Tutustu siis mukavuus- ja turvaominaisuuksiin, joiden ansiosta Opel Combo Tour kuuluu luokkansa kärkijoukkoon.

Ulkopuolen muotoilu

Vakiovarusteet

Kuljettajan vakiovarusteisiin kuuluvat: sähköinen ohjaustehostin, ohjauspyörän kallistuksen ja etäisyyden säätö, sähkötoimiset etuikkunat, keskuslukitus ja ajotietokone sekä kaksi suurta liukuovea, joiden ansiosta autoon on helppo kulkea.

Opel Combo Tour - Mukavat istuimet

Mukavat istuimet

Kuljettajan ja etumatkustajan on mukava istua voimakkaasti muotoilluissa etuistuimissa. Kaikkiin malleihin on saatavilla myös erityisen mukavat etuistuimet, jotka ovat 4 tavalla säädettävät ja joissa on korkeussäätö, istuinlämmitys, ristiselän tuki ja käsinojat.

Toisella rivillä on mukava kolmipaikkainen takapenkki, jossa on turvavyöt, pääntuet ja taittomahdollisuus suhteessa 60:40.

Kolmannella rivillä on kaksi irrotettavaa istuinta, joiden ansiosta Opel Combo Tour on todellinen seitsemän hengen auton, joka sopii suurille perheille ja esimerkiksi säännöllisiin kimppakyyteihin.

Opel Combo Tour - Kaikki hyvässä järjestyksessä

Kaikki hyvässä järjestyksessä

Loistavat säilytystilat ovat olennainen osa Comboa. Tilavat ovitaskut, kojelaudan lokero, hansikaslokero, johon mahtuu kannettava tietokone, ja kätevä ylälokero sekä käytännöllinen ja siisti tavaraosasto kuuluvat kaikki vakiovarustukseen.

Opel Combo Touriin on saatavana kova, korkeussäädettävä hattuhylly, joka kestää enimmillään 70 kg kuormaa ja parantaa säilytysmahdollisuuksia entisestään

Opel Combo Tour - Tietoviihdejärjestelmät

Valikoima tietoa ja viihdettä

Combon tietoviihdejärjestelmän avulla on helppo pitää yhteyttä ja pysyä ajan tasalla. Järjestelmään kuuluu 6 kaiutinta, kattoantenni ja turvallisuutta lisäävät säätimet ohjauspyörässä.

Opel Combo Tour

Aina raikas ilma, jota on helppo hengittää

Suuret lämmitys- ja ilmastointisuuttimet maksimoivat mukavuuden. Saatavilla on sekä manuaalinen että elektroninen ilmastointijärjestelmä, jotka takaavat ilman raikkauden.

Opel Combo Tour

Aitoa nahkaa

Ylellistä käytännöllisyyttä voi lisätä valitsemalla aidon nahkaverhoilun ohjauspyörään ja vaihdetankoon.

Opel Combo Tour

Kattava suojaus

Opel Combo Tourissa on jäykkä turvarakenne, joka on suunniteltu suojelemaan koko perhettä istumapaikkaan katsomatta. Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt kuuluvat vakiovarustukseen, ja sivuturvatyynyt ovat valinnaisvaruste ja Enjoy-malleissa ja. Aktiivisista turvajärjestelmistä mukana on edistyksellinen ESP® ja ja mäkipidätin, mikä tekee auton käsittelystä jyrkissä rinteissä huoletonta.

Rengaspaineen valvontajärjestelmä (TPMS)

Vakiona oleva rengaspaineen valvontajärjestelmä pitää huolen siitä, ettei sinun tarvitse pysähdellä tarkistamaan rengaspaineita. Jos jokin renkaista alkaa tyhjetä, järjestelmä antaa tästä varoituksen ja, mallista riippuen, kertoo myös yksittäisten renkaitten painelukemat.

Siirry ylös