loading

Opel-malliston varustelu uudistuu täysin – ja takuu pitenee 3 vuoteen

Opelin suosituimpien mallien vakiovarustelua on nyt täydennetty uusilla, ainutlaatuisilla ominaisuuksilla. Entistä kattavammat varustetasot ovat Comfort, Innovation Plus ja Executive. Koko henkilöautomalliston tehdastakuu on jatkossa 3 vuotta.

 


Jo Innovation Plus -varustetaso sisältää niin Astra- kuin Insignia-mallistossa ainutlaatuiset LED Matrix –ajovalot. Esimerkiksi Insignia Innovation Plus LED Matrix -ajovaloilla ja HUD-näytöllä on hinta- ja kokoluokassaan innovatiivisin; sisältäen vakiona varusteita, jotka ovat lisävarusteita jopa huomattavasti kalliimmissa autoissa.

  • Astra Sports Tourer Innovation Plus 150 Turbo A 27 990 €.Vakiona mm. LED Matrix -ajovalot ja navigointijärjestelmä.
  • Insignia Sports Tourer Innovation Plus 165 Turbo A 35 150 €.Vakiona mm. LED Matrix -ajovalot ja navigointijärjestelmä. 


Executive -varustetaso täyttää vaativankin asiakkaan tarpeet. Siihen kuuluu vakiona muun muassa korkealaatuinen nahkaverhoilu ja sähkösäätöinen kuljettajanistuin muistilla ja hierontatoiminnolla.

  • Astra Executive 105 23 990 €.Vakiona mm. LED Matrix -ajovalot ja nahkaverhoilu.
  • Insignia Grand Sport Executive 200 Turbo A 36 990 €.Vakiona mm. LED Matrix -ajovalot ja nahkaverhoilu.


Koko Opel-malliston takuu on jatkossa kolme vuotta. Kilometrirajoituksena uudessa kolmen vuoden takuussa on 90 000 km. Paljon ajaville tarjolla on myös mahdollisuus valita kahden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta.

Tutustu uudistuneisiin hinnastoihin tästä

Yhteydenotto

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.
Henkilötietojanne käsitellään Tietosuojalausunnon mukaisesti siinä mainittujen hallinnoijien toimesta.

Lisätietoja tietosuojaanne liittyvistä asioista sekä yhteystietomme löydät täältä.
Siirry ylös