loading

Maastohenkinen Opel KARL ROCKS saapuu jälleenmyyntiliikkeisiin toukokuussa. Korotetun alustan ja vahvistettujen korin osien ansiosta se on omiaan kaupunkiviidakossa. Uutuuden käytännöllisyyttä lisää tavaratila, joka kasvaa takaistuimen taittamisella yli 1 000 litraan. KARL ROCKSIN hinnat alkavat 14 997 eurosta, sisältäen toimituskulut.

Uusi Opel KARL ROCKS muistuttaa vahvasti oikeaa maasturia ja siinä on monia maasturimaisia ominaisuuksia, kuten korkeampi istuma-asento, joka parantaa näkyvyyttä ja helpottaa autoon kulkemista. Opelin ROCKS-perheen nuorin jäsen säilyttää Opel KARLin käytännöllisyyden viidellä ovella, viidellä istuimella ja kompakteilla ulkomitoilla. Kun vakiona olevat 40/60-jaetut takaistuimet taitetaan kokonaan alas, KARL ROCKSin tavaratila kasvaa vaikuttavaan 1013 litraan.

KARL ROCKS erottuu useimmista A-segmentin kilpailijoista rohkealla muotoilullaan. Toimivat hopeanväriset kattokaiteet, vankat etu- ja takapuskurit integroiduin alustansuojalevyin, lokasuojien kaarilistat ja erityiset 15-tuumaiset, kaksiväriset kevytmetallivanteet istuvat täydellisesti Opelin muotoilupiirteisiin. Kaartuvan kattolinjan parina ne luovat dynaamisen, urheilullisen vaikutelman, joka yhdistää KARL ROCKSin KARLiin ja antaa sille samalla erottuvan, vankan ulkonäön.

Korkeampi maavara

Auton persoonallisuutta korostaa edelleen 18 millimetrin lisäys jousituksen korkeuteen, mikä parantaa näkyvyyttä sekä maavaraa. Siksi KARL ROCKS viihtyy myös asfaltin ulkopuolella epätasaisemmillakin pinnoilla. Korotus helpottaa lisäksi autoon nousemista.

Ulkopuolen muotoilun luoma ulkoilmahenkisyys jatkuu auton sisälle etuovien kynnyslistoissa ja Infotainment-järjestelmän korkeakiiltoisessa kehyksessä. Valinnainen R 4.0 IntelliLink -järjestelmä tuo älypuhelinten maailman KARL ROCKSiin Apple CarPlayn tai Android Auton kautta. Tästä kesästä alkaen integroidun navigointijärjestelmän haluavat ostajat voivat valita KARL ROCKSiin Navi 4.0 IntelliLink -järjestelmän. KARL ROCKSin yhteyksiä ulkomaailmaan voi täydentää henkilökohtaisella palveluavustajalla, OnStarilla. OnStar-tilaajat voivat muun muassa varata hotellihuoneen[1] ja löytää sopivia pysäköintipaikkoja[2] OnStar-palveluneuvojan avulla.

Valinnainen ECT-vaihteisto

Moottoritilassa on KARLista tuttu 1.0 litran kolmisylinterinen bensiinimoottori (yhdistetty NEDC-polttoaineenkulutus 4,4-4,7 l/100 km; 101-106 g/km CO2). Moottorin teho on 75 hv ja sen jatkona on viisivaihteinen käsivalintavaihteisto. KARL ROCKSin ostajalla on vaihtoehtona valinnainen ECT-automaattivaihteisto. Viisivaihteinen automatisoitu vaihteisto yhdistää automaattivaihteiston mukavuuden käsivalintaisen taloudellisuuteen. Se valitsee automaattisesti oikean vaihteen pientä polttoaineenkulutusta silmällä pitäen, mutta perustuu pienille moottoreille optimoituun käsivalintavaihteistoon ja mahdollistaa erittäin taloudellisen ajamisen. Kuljettaja voi ottaa vaihteen vaihtamisen hallintaansa milloin vain vetämällä tai työntämällä vaihdevipua.

Ohjausta voi keventää painamalla Kaupunkiajotila-nappia, mikä helpottaa ajamista kaupunkiliikenteessä ja pysäköintiä. Myös pysäköintiapu on saatavana – se avustaa kuljettajaa tämän peruuttaessa varoittamalla lähestyvästä esteestä äänimerkein. Vakionopeussäädin ja nopeudenrajoitin auttavat pitämään nopeuden tasaisena ja lain sallimissa rajoissa.

Uuden Opel Karl Rocksin hinnat alkavat 14 997 eurosta (1.0 M5 75 hv), sisältäen toimituskulut.

Siirry ylös