loading

Opel Astra tarjoaa taloudellisuutta järkevään hintaan. Uusi erittäin taloudellinen 1,6 CDTI-moottori on saatavana nyt myös Astran viisiovisiin ja Sedan -malleihin 81 kW (110 hv) kehittävänä vaihtoehtona.

 

Opel Astra tarjoaa taloudellisuutta järkevään hintaan

 

Uusi erittäin taloudellinen 1,6 CDTI-moottori on saatavana nyt myös Astran viisiovisiin ja Sedan -malleihin 81 kW (110 hv) kehittävänä vaihtoehtona. Uudella moottorilla varustettuna CO2-päästöt ovat ainoastaan 97 g/km. Astra-mallisarja on kasvanut myös hyvin järkevillä, ylellisillä Business-malleilla.

 


Opelin vauhti parani huhtikuussa, ja markkinaosuus jatkoi kasvuaan. Ykköstykkinä oli Astra, jonka myötä Opelilla on nyt kolme mallia rekisteröintien top 30 -listalla. Uusien vaihtoehtojen myötä Astran ja Opelin myynti etenee varmasti edelleen myötätuulessa.

 

 

Opelin moottorivallankumous etenee hallitusti ja nyt 1,7-litraiset turbodieselit ovat jääneet Astroissa historiaan. Niiden tilalla ovat nyt uudet 1,6 CDTI-moottorit, jotka kehittävät viisiovisessa ja Sedanissa 81 kW (110 hv) ja Sports Tourerissa 100 kW (136 hv).

 

 

Viimeisintä tekniikkaa hyödyntävä moottori toimii hienostuneesti eli sen käynti on hyvin tasaista ja melutaso alhainen. Moottorin paras ominaisuus on kuitenkin erittäin pieni kulutus ja sen mukaisesti alhaiset CO2-päästöt. Tällä moottorilla varustettuna viisiovisen Astran ja Astra Sedanin yhdistetty kulutus on vain 3,7 l/100 km ja CO2-päästöt 97 g/km. Tehokkaammalla moottoriversiolla varustetun Astra Sports Tourerin vastaavat luvut ovat 3,9 l/100 km ja 104 g/km.

 

 

Kaikkien kolmen korimallin hinnat 1,6 CDTI-moottorilla varustettuna Enjoy-varustein alkavat alle 25 000 eurosta. Enjoy on nostettu korkealle tasolle, sillä siihen kuuluvat vakiona mm. pysäköintitutka edessä ja takana, kaksivyöhykkeinen automaatti-ilmastointi ja tämän moottorin yhteydessä kaukosäätimellä varustettu polttoainekäyttöinen lisälämmitin.

 

 

Lisäksi Astraan saa nyt alle 250 euron tarjoushintaan palkitut AFL-ajovalot. Niissä on kaksoisksenonit, jotka mukautuvat nopeuden ja olosuhteiden mukaan sekä paljon muita ominaisuuksia.

 

 

Uutena vaihtoehtona ovat tulleet Opel Astra Sports Tourerin Business-mallit, jotka perustuvat mukavuuspainotteiseen Cosmo-varusteluun. Näissä autoissa on edellä mainittujen varusteiden lisäksi tunnelmavalaistus, sähkötoiminen käsijarru, ohjauspyörän lämmitin, tavaratilan FlexOrganizer-sivukiskot, tummennetut takaikkunat, korin myötäisiksi kääntyvät taustapeilit ja paljon muuta.

 

 

Uusien Opel Astra Sports Tourer Business-mallien hinnat alkavat 26 400 eurosta, jolloin voi valita joko 1,4 Turbon automaattivaihteiston kera tai 1,6 CDTI:n. Voimakkaalla 125 kW (170 hv) kehittävällä 1,6 Turbolla varustettuna hinta jää alle 29 000 euron ja väkivahvalla 2,0 CDTI-moottorilla ja automaattivaihteistolla varustettuna hinta on 31 237 euroa.

 
Siirry ylös