loading

Opel Astran saa nyt 147 kW (200 hv) kehittävän 1,6-litraisen turbomoottorin. Suomessa uutuudesta tulee myyntiin erikoissarja, jonka ulkonäkö korostaa sen sporttisuutta ja kattava varustelu mukavuutta.

 

 

Vuosikausia suomalaisten suosikkeihin kuuluneesta Opel Astrasta on tarjolla erittäin monipuolinen valikoima. Korimalleja on peräti neljä sillä suosituimman Sports Tourer -farmarin rinnalla ovat viisiovinen Hatchback, neliovinen Sedan ja kolmiovinen GTC. Moottoreita ja vaihteistoja on niin ikään runsaasti, ja taloudellisimmilla vaihtoehdoilla yhdistetty kulutus jää alle neljän litran sadalla ja toista ääripäätä edustaa lähes urheiluautomaisen suorituskyvyn omaava Astra OPC.

 

 

Nyt erityisen urheilullista Astraa etsiville tarjotaan uusi Astra GTC 200. Tehokkuuden ja taloudellisuuden yhdistävää mallia tulee myyntiin vain pieni rajoitettu, numeroitu erä. Opel Astra GTC:ssä on jo vakiona hyvä varustelu, mutta tähän erikoiserään on lisätty vielä runsaasti tavallisesti lisävarusteena saatavana olevia ominaisuuksia. Uusi Opel Astra GTC 200 tarjoaakin rahalle mahtavan vastineen.

 

 

Opel Astra GTC 200 -erikoismalli on valkoinen ja siinä on musta katto, takaspoileri, konepelti ja peilit. Takana on lisänä mustaksi teipattu diffuusorin alue ja erikoismallit tunnistaa numeroteippauksesta. Urheilullisen kokonaisuuden viimeistelevät 18-tuumaiset mustat kevytmetallivanteet sekä tummennetut takasivuikkunat ja takaikkuna.

 

 

Kaikissa Opel Astra GTC -malleissa on hyvä varustus, johon kuuluvat muun muassa kaksialueinen automaatti-ilmastointi, sport-istuimet edessä, ajovaloautomatiikka ja automaattiset kaukovalot ja tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin, Myös madallettu alusta kuuluu Suomeen tuotaviin GTC-malleihin.

 

 

Erikoismallissa on lisäksi kuljettajan tehtävää kaupungissa helpottavat pysäköintitutkat edessä ja takana. Ajaja voi valita alustan toiminnan mieleisekseen, sillä Flexride-ajotilajärjestelmä on vakiona. Pimeällä ajossa apua antavat palkitut, mukautuvat AFL-ajovalot, joissa on kaksoisksenonit. Ne ottavat monipuolisesti huomioon niin ajonopeuden kuin tien luonteen ja olosuhteet.

 

 

Opel Astra GTC 200:n hinta on 32 495 euroa ja sen myynti alkaa viikonloppunäyttelyssä 12. – 13.4.2014.

 
Siirry ylös