loading


Reilun vuoden ajan myynnissä ollut Opel Mokka on noussut eurooppalaisten suureksi suosikiksi. Sitä on myyty jo yli 220 000 kappaletta, ja vauhti kiihtyy entisestään.

 

 

Opel Mokka nousi saksalaisen Auto Bild -lehden lukijoiden ”Allradaauto des Jahres” valinnaksi vuosi sitten ja tänä vuonna lukijat päätyivät samaan tulokseen. Suomessa ei vastaavaa äänestystä ole, mutta ostajat ovat valinneet Opel Mokkan omakseen sankoin joukoin myös Suomessa.

 

 

Opel Mokka nousee kovaa vauhtia rekisteröintitilastossa, sillä tämän vuoden neljän ensimmäisen kuukauden aikana sen myynti on kasvanut meillä 50 prosentilla. Katumaastureiden joukossa Mokka on neljännellä sijalla vain vajaat 40 autoa hopeatilan takana. Yhtenä tärkeänä syynä myynnin kasvuun on viime vuoden lopulla monipuolistunut mallisarja, johon tuli saataville etuvetoinen 1,4-litrainen turbo. Lisäksi automaattivaihteiston saa niin bensiini- kuin dieselmoottorin yhteyteen.

 

 

Kesäkuussa tulee myyntiin erittäin hyvin varusteltu tarjousmalli Mokka 1,6 Enjoysta, jonka 22 996 euron hinta sisältää myös toimituskulut. Jo vakiovarustus on hyvä, sillä siihen kuuluvat 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, kattokaiteet, etusumuvalot, nahkaverhoiltu ohjauspyörä, sähkökäyttöiset ikkunannostimet edessä ja takana, Bluetooth ja vakionopeussäädin. Nyt autossa on lisäksi pysäköintitutka edessä ja takana, pyyhkijöiden sadetunnistin, sähköisesti taittuvat sivutaustapeilit ja paljon muuta.

 

 

Kesän kunniaksi myös muiden Mokka-mallien hintoja tarkistetaan, minkä jälkeen esimerkiksi Opel Mokka 1,4T automaatin hinnat alkavat 26 496 eurosta ja 1,7 CDTI:n 26 275 eurosta. Huippua edustaa 29 996 euron hintainen nelivetoinen 1,4T Cosmo, jonka erikoiserässä on tuohon hintaan myös palkitut erinomaisen tuen antavat AGR-istuimet ja Euro NCAP:n erikoismaininnan saaneet mukautuvat AFL-kaksoisksenon valot.

 
Siirry ylös